Press "Enter" to skip to content

Ep.153. A Stadia jött, látott…megdöglött

Random Generátor podcast
Random Generátor podcast
Ep.153. A Stadia jött, látott...megdöglött
Loading
/

Timeline


Írj kommentet | Véleményezz bennünket | Támogatás | Twitter | Facebook | Youtube | Email


6 hozzászólás

 1. Dunakavics
  Dunakavics 2022.10.10.

  kicsit elfogultan nyilatkozok biztos, de én például lelkes Stadia felhasználó vagyok. Azért is állhatott földbe, amiért az elején már mindenki eldöntötte magában, hogy így lesz. Az elején azért még jöttek rá komoly játékok és biztos azért hígult annyira a felhozatal mert senki se használta. Az egész saját magát gerjesztette.
  Akik szerették az előfizetésért járó ingyen játékokat azoknak remek választás volt, mert elég volt 3-4 havonta egyszer előfizetni, mert bent maradtak a havi ingyen játékok hónapokig, úgyhogy egyszerre behúzhattál kb 30 játékot.
  Jelenleg van rajta olyan 150 ingyenes két órás trial, amit még stadia account nélkül is lehet játszani.
  A hardvereket nem kell visszaküldeni mert nem tudják visszavenni, de a kontroller sima kontrollernek használható, persze csak ha van PC-d. Mondjuk én még a héten is adtam egy rokonnak egy stadia csomagot, mert végülis még 3 hónapig használhatja a családi csoportból.
  Sajnos a Geforce now nem ennyire kényelmes, kontrollerrel beírni minden alkalommal a felhasználónevet meg a jelszót steambe, az olyan jézusom… 😀 Az is lehangoló hogy fél óra után folyamatosan kiírja hogy fél órát van játszani.
  Kicsit furán hangzik nekem mindig ez, hogy ha veszek egy játékot stadiára előtte meg kell vegyem valahol. Van itthon PS Xbox, PC, de nem veszek meg minden játékot mind a 3ra. Szerintem teljesen felesleges dolog és az emberek nem is csinálják ezt így.
  Egy szó, mint száz én szomorú vagyok szerintem szuperjól működött és kényelmes is volt.
  Zsír a podcast! 🙂

  • Benji
   Benji 2022.10.10.

   Én nem vagyok nagy gémer, de ha például az LG tévékre is kiadták volna már a stadia-t és gamepad-el játszható lett volna minimum kipróbáltam volna, de lehet rá is kattanok. Az, hogy az egész a felhőben van és benne van a google ökosztisztémában nagyot lökhetett volna a dolgon, mert csak megnyomod a gombot és működik.

   Nekem ez az egész kicsit olyan, mintha a google egy türelmetlenebb és türelmetlenebb lenne a saját termékeivel kapcsolatban…

   • Dunakavics
    Dunakavics 2022.10.10.

    Biztos rengeteg pénzt emésztett fel a Google-nak és azt már tisztán látták, hogy az emberek teljesen ellenségesek ezzel szembe, ami nem fog változni.

    Hát igen, tényleg egy gombos belépés volt kb. Kontroller bekapcsolás – fiókra rányomás – utolsó játék indítása. Vagy telefonról indítottad a tv-n. Mindkettő rendkívül kényelmes volt. Mintha az LG tévén működne a Stadia. ( Talán 5.0ás webOStől) Ha ki akarod próbálni itt vannak a demók. Talán még működik: https://stadia.google.com/store/list/47

    Geforce nowot is szeretném, de sajnos ott ha tv-n kontrollerrel játszol több esetben a billentyűzet kombinációkat írja, ami miatt olyan mintha nem a saját nyelveden kellene beszélgetni valakivel. Meg ott már „buktam” játékot, mert megvettem steamen, a geforce-ról levették, videokártya meg nincs a gépemben. (Egy fél évre rá vissza került, de akkor már megvettem PSre) Na de úgy néz ki most csak ez marad. Remélem egyszer megoldják hogy ne kelljen 5 percig belépési azonosítókat pötyögni.

    • Benji
     Benji 2022.10.11.

     Wait. Nem gémelhetsz *bármivel*, ami fenn van geforce now-n…?

     • Dunakavics
      Dunakavics 2022.10.11.

      Azzal játszhatsz, amit bent hagytak, de az elején rengeteg játékot kivettek belőle, mert Geforcék nem kértek rá engedélyt a kiadóktól, hogy ezen keresztül játszhass a steam/epic/blizzardos játékaiddal.

 2. Dunakavics
  Dunakavics 2022.10.10.

  Jut eszembe ehhez a podcasthez is úgy találtam, hogy volt egy Stadiás adás én meg kíváncsi voltam, hogy az mégis mi fán terem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Offline vagy