Press "Enter" to skip to content

Ep.051. Jójó, de mi lesz a mozikkal?

Ep.051. Jójó, de mi lesz a mozikkal?

 
Play/Pause Episode
00:00 / 1:08:14
Rewind 30 Seconds
1X

Egy éves jubileumunk alkalmával nem tettünk mást, mint átvettük a hét híreit. Például, hogy Polt Péterék egy script után nyomoznak, hogy egy elektronikus szenzorral talán mérhető lesz, hogy vírusosak vagyunk-e vagy sem, a briteknél kijött egy M$ Excel limitáció éshogy a nagyvonalú svájci hekkerek felvették az egyetemi tanárok helyett a fizut.

Agyaltunk még azon, hogy a BKK automaták szoftverét hogyan frissíthetik és kiszámolva arra jutottunk, hogy a megbízott cég mennyire jutányos áron dolgozik. Aztán kampó az Androidos VR-nak, meg a 15 rugós bankártya limitnek és talán a moziknak is?

Mit gondoltok? A Covid ésvagy a technológia ki fogja nyírni a mozikat? Vagy csak megritkulnak a jövőben? Mi a műsor végén erről vitatkoztunk.

Linkek:

3 hozzászólás

 1. kisjoke91
  kisjoke91 2020.10.10.

  Pro volt a felvétel. Ez a bkk-s téma nagyon megakasztott, jó hogy felhoztátok. Várom a következő pénteket.

  • kisjoke91
   kisjoke91 2020.10.10.

   Ú meg a mozi. Vannak filmek amiket csak ott érdemes megnézni. Ugye nem elég, hogy a látvány jobban átjön mint egy 50 collos izén – nem beszèlve arról, hogy mondjuk egy pixar moovie 3D-ben nagyon jó tud lenni – ellenben a 3D TV tényleg nevetséges dolog, de viszont amit a moziban imádok, és eszetlen nagy élmény, az a hang. Az a technika, az a steril akusztika otthon nincs meg. Amit nagyon bánok, hogy az Interstellar-t nem volt alkalmam ott megnézni.

   • Benji
    Benji 2020.10.13.

    Ja, kb én is a hangra tudom azt mondani, hogy a szomszédok miatt nincs lehetőségem fenntartani egy 1000W-os házimozi rendszert (pedig igény lenne rá 😁).
    Az Interstellar neked annyira bejött? Én itthon néztem már, de borzasztóan felidegesített a végére. 🙄

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük