Press "Enter" to skip to content

Ep.049. Figyelj magadra! – Vendégünk: Fuller Bianka, pszichológus

Random Generátor podcast
Random Generátor podcast
Ep.049. Figyelj magadra! - Vendégünk: Fuller Bianka, pszichológus
Loading
/

Heti adásunkban vendégünk volt Fuller Bianka, pszichológus, aki több tízezres TikTok követőtáborának heti rendszerességgel beszél arról, hogy hogyan éljenek stabilabb, kiegyensúlyozottabb életet otthon és a munkahelyükön. Azon kívül, hogy kiderült, hogy Bianka tök jófej – és a pszichológusok nem harapnak – kiderült azt is, hogy a fejlesztők tipikus problémáira is van megoldás.

Adásunkban többek között beszélgettünk arról, hogy egy tavaszihoz hasonló karanténhelyzetben mégis meddig egészséges a Facebook, és az online térben való szocializálódás, extrovertálként és introvertáltként hogyan érvényesüljünk a lehetőségekhez igazodva. Beszéltünk arról, hogy mi, emberek hogyan küzdünk, küzdhetünk meg a stresszel, mi van ha munkában túlságosan lelkesek vagyunk és mi a saját és feletteseink felelőssége abban, hogy mentálisan egészséges és produktív munkavállalók legyünk.

Ha a műsorral/témával kapcsolatban kérdésed merült fel a lenti komment szekcióban tedd fel nyugodtan!

Kövesd Biankát TikTok-on, ezenkívül találkozhatsz vele Facebookon is!

2 hozzászólás

 1. kisjoke91
  kisjoke91 2020.09.30.

  Sziasztok!

  Egy ideje rendszeresen hallgatlak titeket. Feltűnt, hogy lényegében a hangouts / skype / akármi van felvéve. Néha, amikor akadozik a kapcsolat, az nem igazán jó mert nem kell magyaráznom miért.
  Azt javasolnám, hogy mindenki rögzítse a local gépén a bemenetet, akár egy audacity segítségével, és azután keverjétek össze a három sávot. Ez sokkal jobb eredményt ad, megszűnik a net miatti esetleges szaggatás.

  Egyébként meg jók a témák, big up, így tovább.
  Pacsi.

  • winben
   winben 2020.09.30.

   Köszi a visszajelzést, abszolút igazad van!
   A legszebb az egészben, hogy a Bianka vendégeskedése utáni adásra már tervemben volt, hogy oké, ez ellen tenni kell és ahogy mondtad így vegyük fel. De annyira siettünk, hogy elfelejtkeztünk róla és még most is a „hagyományos” módszerrel vettük fel.
   Meg talán még ez egy folyamat is, ami során bele kell törődjünk, hogy egy ideig még nem fogjuk látni egymást személyesen az épített kis studiónkban…ami azért lett építve, hogy élvezhető, jó hangminőségben rögzítsünk 😢

   /Benji

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Offline vagy